2.5 dl maitoa
25 g tuorehiivaa
0.5 dl sokeria
0.5 tl suolaa
7 dl vehnäjauhoa
2 tl kardemummaa
100 g margariinia

täyte
40 g margariinia
5 rkl kanelia
5 rkl sokeria

voitelu
1 dl maitoa
50 g raesokeria

Lämmitä maito. Sekoita siihen tuorehiiva hyvin. Lisää sokeri ja suola ja sekoita. Lisää vähitellen suurin osa vehnäjauhoista sekä kaardemumma ja vaivaa pullataikina. Lisää margariini ja loput vehnäjauhoista.

Pidä taikina liinan alla kohoamassa.Taikinan kohottua kaulitse taikina levyksi.Sulata margariini ja levitä se taikinalevylle. Ripottele taikinalevylle kanelia ja sokeria haluttu määrä.Käännä taikinalevy rullaksi ja leikkaa siitä n. 5 cm paloja. Asettele palat pellille joko pystyyn tai maaten. Paina sormella keskeltä ja halutessasi tee keskelle myös pieni viilto.

Voitele maidolla ja koristele raesokerilla. Paista 200 asteessa n. 15-20 min.