1
2
1
0.5
dl
dl
dl
dl
pohja
grahamjauhoja
vehnäjauhoa
oliiviöljyä
haaleaa vettä
täyte
2
1
0.5
1
1
1
0.5
6
100
3
kpl
kpl
kpl
rkl
dl
rkl
tl
kpl
g
dl
salottisipulia
valkosipulinkynsi
punainen sipuli
oliiviöljyä
paseerattua tomaattia
oreganoa
suolaa
kirsikkatomaattia
kinkkusuikaleita
juustoraastetta

Aseta uuni lämpenemään 225 asteeseen.

Sekoita jauhot kulhossa. Lisää joukkoon oliiviöljy sekä haalea vesi. Vaivaa
taikina tasaiseksi. Lisää tarvittaessa lisää öljyä.

Painele taikina pellille tai piirakkavuo’an pohjalle tiiviisti. Painele pintaan haarukalla reikiä. Esipaista uunissa 10min.

Kuori ja suikaloi sipulit. Kuullota pannulla öljyssä. Lisää paseerattu tomaatti, oregano ja suola. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle. Lisää kinkkusuikaleet ja juustoraaste.

Paista vielä n. 15 min tai kunnes juusto on sulanut kauniin ruskehtavaksi.