1 2 1 0.5 |
dl dl dl dl |
pohja grahamjauhoja vehnäjauhoa oliiviöljyä haaleaa vettä täyte |
2 1 0.5 1 1 1 0.5 6 100 3 |
kpl kpl kpl rkl dl rkl tl kpl g dl |
salottisipulia valkosipulinkynsi punainen sipuli oliiviöljyä paseerattua tomaattia oreganoa suolaa kirsikkatomaattia kinkkusuikaleita juustoraastetta |
Aseta uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Sekoita jauhot kulhossa. Lisää joukkoon oliiviöljy sekä haalea vesi. Vaivaa
taikina tasaiseksi. Lisää tarvittaessa lisää öljyä.
Painele taikina pellille tai piirakkavuo’an pohjalle tiiviisti. Painele pintaan haarukalla reikiä. Esipaista uunissa 10min.
Kuori ja suikaloi sipulit. Kuullota pannulla öljyssä. Lisää paseerattu tomaatti, oregano ja suola. Kaada seos esipaistetun pohjan päälle. Lisää kinkkusuikaleet ja juustoraaste.
Paista vielä n. 15 min tai kunnes juusto on sulanut kauniin ruskehtavaksi.