25g voita
3-4rkl rypsiöljyä
n. 1dl persiljaa (tuoreena)
n. ½dl salviaa (tuoreena)
2-4 valkosipulin kynttä (maun mukaan)
0.25tl suolaa
0.25tl pippuria
2tl paprikamaustetta
ruisleipää (ruislimppua, ruispaloja, reissumiestä tms)
Ota persiljasta ja salviasta oksakohdat pois. Hienonna yrtit hienoksi.
Leikkaa ruisleipä ohuiksi paloiksi.
Lämmitä paistinpannu, lisää öljy ja voi.
Kun seos hieman porisee, lisää yrtit ja purista valkosipuli sekaan. Sekoita hyvin.
Lisää mausteet ja sekoita seos.
Lisää ruisleipä, laita pannu miedolle lämmölle. Kääntele hyvin.
Kun seos pannulta on imeytynyt leipiin kokonaan, ota pannu levyltä pois ja anna jäähtyä.