Suuremmista marketeista saa usein tilattua leivän valmiiksi leikattuna poikittain.

1 kpl vaalea vuokaleipä
250g kinkkua rouheena / kuutiona
400g majoneesia
200-300g sulatejuustoa (Olympia)

lihalientä

koristeina:
– kurkkua
– kirsikkatomaatteja
– ruohosipulia
– juustoraastetta

Kyseessä on koeversiokakku :)

Asettele voileipäkakun siivut leivinpaperin päälle. Lämmitä lihalientä (esim. kuutio + vettä). Kostuta kakkua pullasudin avulla.

Anna vetäytyä 10-15min. Levitä jokaisen kerroksen (paitsi päällimmäisen) päälle ensin sulatejuustoa ja sitten kinkkua. Kun olet ensimmäisen kerroksen levittänyt nosta päälle seuraava ja niin edelleen. Suosittelen maksimissaan 5-6 kerrosta.

Päällimmäisen kerroksen päälle älä levitä mitään.

Tässä vaiheessa sekoita majoneesin joukkoon erillisessä kulhossa sulatejuustoa niin, että majoneesi hieman jäykistyy. Levitä kakun päälle ja sivuilla sekoitusta.

Painele kakun reunoille juustoraastetta. Lopuksi koristele kakku.