n. 400g lohta palana
n. 1 rkl voita
n. 2 oksaa tilliä
suolaa
valkopippuria (jauheena)
mustapippuria (rouheena)
2.5 dl ruokakermaa (Flora kevyt ja paksu)

Leikkaa lohi paloiksi (tai miksei suikaleiksikin). Silppua tilli terävällä veitsellä niin pieneksi kuin tahansa. Myös varret voivat mennä mukaan. Lämmitä pannu kuumaksi. Lisää voi ja anna sen sulaa. Laske lämpöä hieman, ettei lohi pala kiinni :) Paista lohi. Sekoita kääntelemällä paloja. Mausta maun mukaan. Jos et pidä valkopippurista, jätä se pois. Ei haittaa makuun. Lisää tilli ja sekoita nostelemalla lohta. Lisää joukkoon kerma. Anna hautua miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia välillä sekoittaen.

Tarjoile pastan tai keitettyjen perunoiden kera. Myös keitetyt tai höyrytetyt porkkanat sopivat annokseen :)