tortellinit-kermakastikkeessa

2:lle

2rkl voita (normaalisuolainen)
2.5dl ruokakermaa (flora kevyt ja paksu)
1/4pkt koskenlaskijaa
0.5rkl currya
suolaa
pippuria
valkosipulia (kuivattu, myllyssä)
persiljaa (tuore, 1-2 oksaa)

1 pkt kana-valkosipulitortellineja (Pastella, tuorepasta)

Sulata voi kuumassa pannussa. Lisää ruokakerma ja koskenlaskija. Anna hautua miedolla lämmöllä välillä sekoittaen kunnes koskenlaskija on sulanut joukkoon. Lisää mausteet (curry, suola, pippuri).

Mausta kuivatulla valkosipulilla maun mukaan. Mikäli sinulla ei kuivattua valkosipulia ole, käytä 1-2 tuoretta kynttä. Kuori kynnet ja purista kastikkeen joukkoon. Sekoita hyvin.

Hienonna persilja hienoksi ja lisää joukkoon.

Valmista tortelliinit ohjeen mukaan.